Jobs

Carsoe DK

Produktionsplanlægger (Aalborg) Slået op 13/3-19

Vil du arbejde i en dynamisk afdeling i en virksomhed i kraftig vækst? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores planlægningsafdeling.

Du får stor mulighed for at præge den fortsatte vækst, samt være med til at forme og udvikle jobbet. Det er en stilling for dig som er god til struktur, men som også kan håndtere stressede situationer og trives når ikke 2 dage er ens.

Læs mere her

 

Rustfast Klejnsmed (Aalborg) Slået op 8/3-19

Hos Carsoe A/S har vi forrygende travlt, og søger derfor rustfast klejnsmed til skifteholdsarbejde.
Har du hænderne skruet ordentlig på, er du uddannet rustfast klejnsmed, og har erfaring med Tig-svejsning
i rustfri stål, er det muligvis dig vi står og mangler.

Læs mere her

 

Læreplads som Rustfast Klejnsmed?  (Aalborg)

På Carsoe i Aalborg har vi 16 lærlinge, og går du med en drøm om at blive en del af vores team, så læs mere herunder, og kontakt os for at hvilke muligheder vi evt. kan tilbyde

Læs mere her

 

Spare parts assistant (Aalborg)

Vil du have en vigtig og central rolle med potentiale for personlig og faglig udvikling? Så har du muligheden for at blive en del af vores Aftersales afdeling, hvor du med reference til Aftersales chefen, kommer til at behandle reservedelsordrer.
Du får stor mulighed for at være med til at præge den fortsatte vækst, samt være med til at forme og udvikle jobbet. Det er en stilling for dig som er god til struktur, men også kan håndtere stressede situationer, og som formår at sætte kunden i centrum.

Læs mere her

 

Projektleder (Aalborg)

Større tekniske turnkey projekter til fødevareindustrien

Det går fortsat godt hos Carsoe, hvilket afspejles i stigende efterspørgsel og ordretilgang. Derfor søger vi en projektleder, der får det fulde ansvar for projektledelse af onboard procesudstyr til fiskeri. Dine primære samarbejdspartnere bliver dygtige projektmedarbejdere, men du bliver naturligvis også en væsentlig aktør i samarbejdet med underleverandør, teknikere og kunder. Du refererer til projektchefen, som i dagligdagen også vil være en loyal og kompetent sparringspartner.

Læs mere her

 

Konstruktør (Aalborg)

Resultatorienteret, kvalitetsbevidst og med stort overblik

Carsoe er kendt og anerkendt for at levere høj kvalitet og gennemtænkte, velkonstruerede løsninger. Alle løsninger tager udgangspunkt i kundernes unikke behov, og fundamentet for virksomhedens succes er dygtige og motiverede medarbejdere. For at sikre at den relevante viden fastholdes, samt at der også fremadrettet er de rigtige kompetencer i virksomheden, søges nu en konstruktør til at indgå som centrale ressourcer i virksomhedens videre udvikling. 

Læs mere her

 

Elektriker (Aalborg)

Vil du have en rolle der kombinere arbejde på tavleværksted, formontage af maskiner i produktionen og elektrisk montage opgaver i såvel Danmark som resten af verden.

Så bliv en del af vores automationsafdeling, med fokus på udarbejdelse af maskiner til fiskeri-/fødevareindustrien.
Det er en stilling for dig der er struktureret og sætter en ære i at levere en god kvalitet inden for den aftalte tid, og som motiveres af at arbejde på styretavler og maskiner, såvel standard styringer samt kundespecifikke anlæg.

Læs mere her