Jobs

Carsoe DK

Studentermedhjælp til nyoprettet HR-afdeling (Aalborg)

Vækst præger fortsat Carsoe. I relation til denne udvikling, er der netop etableret en HR-funktion i virksomheden. I tæt samarbejde og med reference til HR Manager er der således flere spændende opgaver, der skal udvikles og driftes - for at understøtte den overordnede strategi.

Læs mere her

 

Electrical Project Manager (Aalborg)

Rollemodel i ledelse af alle projektets facetter

Carsoe fortsætter den positive vækst og har derfor brug for at styrke automationsafdelingen med en Electrical Project Manager, der får ansvar for projektledelse af den el- og styringsmæssige del af onboard procesudstyr til fiskeri. Dine primære samarbejdspartnere er dygtige underleverandører, men du får naturligvis også tæt samarbejde med både salgsafdelingen, teknikere og den øvrige produktion.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være maskinmester, el-ingeniør, el-installatør eller lignende, og har du 2-5 års erfaring med projektgennemførsel og/eller el-teknisk projektering inden for automation kombine- ret med PLC-kendskab, er det et godt udgangspunkt.

Læs mere her

Download stillingsopslag som PDF

 

Konstruktør (Aalborg)

Hos Carsoe A/S har vi forrygende travlt, og søger derfor en Konstruktør til vores Food Afdeling.

Har du hovedet skruet ordentlig på, et godt humør samt gå på mod, så har vi den rigtige stilling til dig.

Du må meget gerne have en håndværksmæssig baggrund indenfor den rustfri branche, men ikke noget krav. Du skal have interessen for konstruktion, opfinde nyt, men også afvikle standardprodukter - kan du nikke genkendende til nogle af disse ting, ja så kunne det være dig, vi står og mangler til vores konstruktions afdeling. 

Læs mere her

 

Læreplads som Rustfast Klejnsmed?  (Aalborg)

På Carsoe i Aalborg har vi 16 lærlinge, og går du med en drøm om at blive en del af vores team, så læs mere herunder, og kontakt os for at hvilke muligheder vi evt. kan tilbyde

Læs mere her

 

Elektriker (Aalborg)

Vil du have en rolle der kombinere arbejde på tavleværksted, formontage af maskiner i produktionen og elektrisk montage opgaver i såvel Danmark som resten af verden.

Så bliv en del af vores automationsafdeling, med fokus på udarbejdelse af maskiner til fiskeri-/fødevareindustrien.
Det er en stilling for dig der er struktureret og sætter en ære i at levere en god kvalitet inden for den aftalte tid, og som motiveres af at arbejde på styretavler og maskiner, såvel standard styringer samt kundespecifikke anlæg.

Læs mere her